Genealogie, Transcriptie, Genealogische bronnen, Genealogical sources, Genealogy, Transcript, Scheveningen, Schoonrewoerd, Leerdam, Zijderveld Waarom deze pagina

Waarom een genealogische pagina? Het antwoord is simpel. Net als zoveel andere genealogische onderzoekers probeer ik zo veel mogelijk informatie te vergaren over mijn voorouders. Hierbij maak ik vaak gebruik van werk van anderen. Met deze publicaties probeer ook ik mijn steentje bij te dragen aan de immer voortdurende zoektocht in het verleden.

De auteur van deze site

Bijna net zo belangrijk als de publicaties zelf is te weten wie de maker hiervan is. U als genealoog vaart immers blind op de betrouwbaarheid van de publicatie. Wel mijn naam is Robin Houben, geboren in 1970 en al sinds mijn 12e bezig met genealogisch onderzoek. Mijn hoofdonderzoek betreft kwartierenstatenonderzoek. Het middelpunt van mijn onderzoek ligt in Den Haag en omstreken, maar uiteraard zijn er vele uitspreidingen in Zuid-Holland en daarbuiten.

Mailen

Wilt u reageren dan kunt u mailen naar


© Copyright

Alle informatie die u op deze site aantreft mag u voor uw privéonderzoek gebruiken. Wanneer u informatie wilt gebruiken voor publicatie dient u eerst toestemming te vragen aan de auteur.

Materiaal van anderen

Hoewel ik er naar gestreefd heb mij zo veel mogelijk op eigen werk te baseren, blijft dit met genealogisch onderzoek altijd moeilijk. Iedereen raadpleegt naast originele bronnen ook werk van anderen en wordt door mede genealogen op ideeën gebracht die dan weer zelf verder worden uitgewerkt.
Mocht iemand van mening zijn dat op een of andere manier tegen zijn auteursbescherming in gegaan wordt dan verzoek ik deze persoon hierover contact met mij op te nemen.

Sites van familieleden

Onderstaande links wijzen naar sites van naaste familieleden: